Rejseuger

Da vi er en skole i løbende udvikling kan vores rejser variere fra år til år.

I skoleåret 2018/2019 fortsætter vi med at ALLE elever kommer på 2 rejser som er inkluderet i skolepengene:

• En udenlandsrejse med din idrætslinje. Destinationerne varierer fra år til år, men fælles er selvfølgelig at indholdet hænger sammen med dit IDRÆTSlinje-valg.​ Det er muligt, at nogle linjer også vælger at rejse samme sted hen med forskelligt indhold.

• En fælles skitur med hele elevholdet. I skoleåret 18/19 går turen til Rauland i Norge hvor alle elever kan vælge enten ski eller snowboard. Alle nybegyndere undervises af deres kammerater fra  ski- og boardlinjen.

Udover de 2 fællesrejser har vi tilbud om yderligere tilkøbsrejser.​ Alle elever (pånær ski- og boardlinjens) kan tilkøbe en USA-rejse.

Evt. kan du kontakte os, for at få mere at vide om Rejseuger.

​4/9 Beachhåndbold (Håndbold-linjen)​
​5/9 Åbent Hus, 1900

​Fællesweekend
​28/9 - NM i fodbold (hele skolen deltager)