AABYBRO, det tætte fællesskabs & de mange muligheders EFTERSKOLE

Fælles fag

Nogle fag på Aabybro Efterskole synes vi er så vigtige, at alle elever uanset valg af linje, bogligt fokus, klassetrin eller særlige interesser skal have dem. Det er vore fælles fag som du nedenfor kan læse en kort beskrivelse af.

Fællesaktuelt

Når man går på efterskole kan man godt komme til at glemme verdenen omkring en. Det er vigtigt for os, at du forlader skolen ikke som et mindre, men som et mere oplyst menneske i forhold til samfundet omkring dig. 

Derfor har vi én gang om ugen efter fællessamlingen en halv times Fællesaktuelt hvor I tager udgangspunkt i ugens nyheder og taler om og evt. diskuterer disse.

Fællesdans

Nogle af de mest hyggelige timer er uden tvivl vores fællesdans-timer. Du kommer til at prøve alle mulige slags danse - det er også her I typisk lærer at danse Les lanciers til årets store galla-fest.

Fællesgymnastik

Nogle af årets største fællesskabs-oplevelser ligger og venter på dig for enden af den obligatoriske fællesgymnmastik. Det kan være den første fremvisning til fx bedsteforældredagen eller den største opvisning for mange tusinde tilskuere i Gigantium. 

Og et seværdigt resultat som I som elevhold med rette kan være stolte af at vise frem opnås gennem et langt forløb hvor I begynder fra nærmest nul og så uge efter uge bygger på indtil I tilsammen har skabt en færdig og flot opvisning.

Fællessang

​Typisk en gang om ugen har vi efter den daglige fællessamling en halv times fællessang. En af ugen hyggeligste timer. Hvert år er forskellig og hvert elevhold får altid skabt lige præcis deres egne favorit-sange. Hvad bliver jeres favoritter?

Fællestime

​En til to gange om ugen har vi fællestime. Indholdet i fællestimer kan være fuldstændig forskellige fra gang til gang - helt afhængig af hvem der har dem. 

Nogle lærere fortæller om personlige ting, andre har et fast repertoire af fortællinger og andre gange er der også praktiske ting vi skal have ordnet fx i forbindelse med arrangementer. 

NYHEDER!

AAE - dagen

Stor gymnastikdag med fremvisninger på årets opvisning. Åben for alle hold. 

Mere information og tilmelding

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Vi starter en golflinje på AAE fra skoleåret 2019/20. Få mere info her ved at klikke på "golf-linjeknappen".​

HÅNDBOLD for DRENGE

​Efter nogle succesrige år med kun pige-håndbold åbner vi nu fra 19/20 også muligheden for drenge at vælge håndbold-linje.​

Kom på RUNDVISNING
​Vi afholder Efterskolernes Aften - Onsdag d. 8. januar kl. 17.00

Kom og besøg skolen - snak med elever og personale, mens der er fuld gang i alle aktiviteter. 

Næste Åbent Hus for elever på skolen er søndag den 12. januar kl. 15:00.​ Kontakt kontoret og meld dig til - eller se de andre datoer under Kontakt

Snowboard- og Skilinjen 2020-21

​Der er venteliste for drenge til skoleåret, og der er få pige-pladser tilbage. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig