SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

6 timers linjefag

​Vi tager udgangspunkt i dig og dine mål.

​Vi tager dig igennem en årsplan, denne årsplan indeholde forskellige former for træningstyper, så vi undgår skader og får størst udbytte af året på springlinjen. De forskellige former er grundtræning, smidighed, styrke og kondition som i løbet af året vil være en naturlig del af undervisningen, da disse elementer er grundlaget for at kunne arbejde videre med de svære ting.

Alle elever på skolen har obligatorisk gymnastik og fællesgymnastik - hvilket betyder, at man som gymnast kan få et skema med mange timers gymnastik, spring og performance i ugen - kombineret med yderligere spændende valgfag som blandet spring, øvet spring, alternativ spring, m.m.

I løbet af året vil vi lave sociale arrangementer, for at skabe et endnu tættere fællesskab på linjen, disse arrangementer sker tit i samarbejde med danselinje, da det også er dem vi rejser med. Vores linje er kendt for det sociale sammenhold, hvilket vi også ligger stor energi i.

På springlinjen deltager både drenge og piger - og udover opvisninger konkurrerer vi blandt andet også om DM i Teamgym for efterskoler.

Hvem er du? Læs bl.a. om vores linjerejser og vores elitelinje, og find ud af om det tilstræber dig. Vi tilstræber at give dig dit bedste år!

Læs også mere på 6 timers linje, Linjetur, Konkurrencer, Elitespringlinje, Springsikker og Trænerne

NYHEDER!

Jubilardag 28.03.20

Grundet faren for spredning af corona ser vi os desværre nødsaget til at AFLYSE jubilarmødet på Aabybro, lørdag den 28. marts.

Det er på nuværende tidspunkt ikke afklaret om jubilarmødet flyttes eller aflyses endeligt.

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Vi starter en golflinje på AAE fra skoleåret 2019/20. Få mere info her ved at klikke på "golf-linjeknappen".​

HÅNDBOLD for DRENGE

​Efter nogle succesrige år med kun pige-håndbold åbner vi nu fra 19/20 også muligheden for drenge at vælge håndbold-linje.​

AFRIKA

Vi gentager succesen og udbyder også i skoleåret 2020/21 muligheden for at komme med på vores tur til Afrika - for yderligere information kontakt international lærer Ruth Sørensen på RS@aabybroefterskole.dk

Snowboard- og Skilinjen 2020-21

​Der er venteliste for drenge til skoleåret, og der er få pige-pladser tilbage. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig