HÅNDBOLDLINJEN– både for piger og drenge

​​Elsker du håndbold, fællesskab, personlig udvikling og vinde kampe - så er håndboldlinjen på Aabybro efterskole lige noget for dig.

Håndboldlinjen på Aabybro efterskole er for både piger og drenge, uanset niveau, for træningen bliver tilpasset dit niveau og ambitioner, så du opnår en personlig udvikling.

Spiller du på eliteplan, eller drømmer du om det, så har Aabybro efterskole et tæt samarbejde med Elite håndbold Aalborg og Aabybro HK, hvor det er muligt at træne med.

​  Håndboldtræningen på Aabybro Efterskole består af:

• ​3-4 ugentlig træninger
  • Teknisk og individuel træning af hver enkelt spiller
  • ​Teoretisk og taktisk træning
  • ​Fysisk og skadesforebyggende træning med fokus på den enkelte. (Vi har fysioterapeuter tilknyttet linjen, og masser af mulighed for sparring)
  • Masser af kampe. Vi deltager både i JHF – turneringen og i DGI - turneringen. Derudover spiller vi mange kampe mod andre klubber og andre efterskoler. Vi deltager i Nordjysk mesterskab for efterskoler, hvor der er mulighed for at kvalificere sig til DM.
  • ​I sommerperioden træner vi på beachhåndboldbanen og deltager i flere beachhåndboldstævner
  • ​Vi deltager i flere stævner og cups bl.a. Tornby cup
  • ​Vi har træninger med forskellige gæstelærere bl.a. ligaspillere fra EH Aalborg, assistenttræner og spillere fra Vendsyssel håndbold, Aalborg håndbold mfl.
  • ​Du kommer med på en spændende håndboldlinjerejse, hvor vi ser kampe og spiller kampe mod udenlandske hold, og får kulturelle oplevelser. (Vi har bl.a. været på besøg ved det Hollandske landshold med Helle Thomsen og skal til EM i Frankrig i år)
  • Du får børnetrænerkursus og mulighed for dommerkursus
  • Du får mulighed for at prøve håndboldfitness
  • Desuden er der stor mulighed for yderligere selvtræning, hvor både hallen, fitness, spinning samt crossfit kan benyttes frit
  • Og meget mere…
  • ​Vi elsker også håndbold - og derfor tager hele håndboldlinjen ud for at se flere landsholds-kampe, ligakampe både for herrer og damer, men også Vendsysselhåndbold, Aalborg håndbold og Elite håndbold Aalborg, som vi samarbejder med.
  • Du kan altid kontakte os, for yderligere info eller en rundvisning

​ Det Hollandske landshold, med Estavana Polmann, Helle Thomsen og håndboldlinjen

​4/9 Beachhåndbold (Håndbold-linjen)​
​5/9 Åbent Hus, 1900