​Golf-linjen

​På AAE får du en unik chance for at udvikle dit golfspil. Samtidig med at du bliver en del af et inspirerende efterskoleliv med fællesskabet som en yderst vigtig ingrediens. En oplevelse for livet, der udvikler dig - personligt og som golfspiller.

Passionen for golf samt lysten og viljen til masser træning er det vigtigste. Samtidig er du omgivet af efterskolekammerater, som brænder for golfspillet. What`s not to like?

På AaE er det ikke så vigtigt, om du kan skyde 300 meter og dit handicap er under 5 -men mere vigtig er din lyst, vilje og motivation til at træne og udvikle dig. Sammen har vi fokus på de personlige aspekter af netop dit spil, din fysik og din personlighed som spiller.

Hvis du ikke er medlem af en klub og ikke har taget golf kørekortet, så fortvivl ikke. Det er der mulighed for på golflinjen.

Golftræningen kommer til at foregå på Aabybro golfbane, hvor klubbens PROtræner vil være en del af lærerkapaciteten. Aabybro golfbane ligger i kort afstand fra skolen.

Ud over masser af golftræning på golfbanen byder AaE også på unikke faciliteter. På skolen har vi en indendørs træningsrum med udslagsmåtter & simulator/tracker, som primært bruges om vinteren.

Golf-linjen starter som ny linje på Aabybro fra skoleåret 2019/20.

Vi har høstet erfaringer fra golf som valgfag i skoleårene 16/17 og 17/18 og lytter nu til flere elevers ønske om også at oprette faget som linjefag.

Kontakt os endelig for en rundvisning allerede nu hvis du overvejer om dette tilbud kunne være noget for dig.

Da bane og skole ligger så tæt som de gør, samt vi har fine faciliteter på selve skolen har du også rig mulighed for at supplere de ugentlige linjetimer med golf i mellemtimer eller fritiden om eftermiddagen/aftenen.

Billeder af vores helt nyanlagte putting-green-træningsområde følger snarest.

Vi glæder os enormt meget til at byde en ny gruppe elever velkommen på AAE til august 2019.​​

​4/9 Beachhåndbold (Håndbold-linjen)​
​5/9 Åbent Hus, 1900

​Fællesweekend