AABYBRO, det tætte fællesskabs & de mange muligheders EFTERSKOLE

​AABYBRO FODBOLD - BREDDE OG ELITE

På AAE's fodboldlinje kan vi tilbyde fodbold på alle niveauer. Vi har ca. 50 drenge og 30 piger, der alle har det til fælles, at de brænder for fodboldspillet.

Vores fodboldlinje er kendetegnet ved stor seriøsitet og disciplin i træningen. Vi har forventninger om, at du hver dag leverer dit absolut bedste ligegyldigt om der er tale om træning, teori eller boglig undervisning.

Vi træner på banerne i Aabybro IF, hvor vi sammen med klubben har etableret en 10.000 m2 kunststofbane, så vi kan træne hele året rundt. Vi træner typisk 3 gange i ugen, hvor spillerne for det meste er delt i grupper efter niveau. Desuden deltager vi en række turneringer: Fx. skoleligaen, NM for Efterskoler og DM for efterskoler.

Vores bedst piger og drenge har gennem de seneste 10 år været blandt landets stærkeste efterskole-fodboldhold - og senest i 2018 blev skolens piger Danmarksmestre imens drengene er blevet top 4 i landet fem gange inden for de seneste år.

Som en del af fodboldlinjen kommer du også på en linjetur, hvor fællesskabet er i fokus - og samtidig forsøger vi at give spillerne en række unikke oplevelser på turen. De seneste 2 år har vi været i Barcelona, hvor vi har været så heldige at se en Champions League kamp i forbindelse med turen. Det kan vi ikke love er muligt hvert år, men vi tilstræber at komme ud og besøge en fodboldklub og se noget interessant fodbold.

Et mangeårigt samarbejde med de Nordjyske fodboldfyrtårne; AaB og Fortuna Hjørring, betyder at regionens dygtigste fodboldspillere ofte vælger Aabybro Efterskole - da de her kan kombinere efterskolelivet med fodbold på absolut højeste niveau. Dette tiltrækker samtidig dygtige fodboldspillere fra hele landet (og udlandet), hvor elitespillere fra bl.a. Thisted, Esbjerg, Varde, Horsens, Silkeborg, Orlando, Vejle, Næsby, Kolding og Kiel har været en del af skolens fodboldlinje gennem de seneste år. Vi har også samarbejde med klubber som FC Jammerbugt og Hjørring IF.

Det er dog ikke noget krav, at du skal være den nye Christian Eriksen for at blive en del af fodboldlinjen. Vi inddeler spillerne efter niveau - og træner både op og ned - lige som de bedste piger i perioder træner sammen med drengene.

Endelig har vi gennem de seneste år stor erfaring i samarbejde med DBU omkring ungdomslandsholdsspillere, hvor ikke mindre end 13 elever gennem de seneste år har været en del af et ulandshold.

NYHEDER!

AAE - dagen

Stor gymnastikdag med fremvisninger på årets opvisning. Åben for alle hold. 

Mere information og tilmelding

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Vi starter en golflinje på AAE fra skoleåret 2019/20. Få mere info her ved at klikke på "golf-linjeknappen".​

HÅNDBOLD for DRENGE

​Efter nogle succesrige år med kun pige-håndbold åbner vi nu fra 19/20 også muligheden for drenge at vælge håndbold-linje.​

Kom på RUNDVISNING
​Vi afholder Efterskolernes Aften - Onsdag d. 8. januar kl. 17.00

Kom og besøg skolen - snak med elever og personale, mens der er fuld gang i alle aktiviteter. 

Næste Åbent Hus for elever på skolen er søndag den 12. januar kl. 15:00.​ Kontakt kontoret og meld dig til - eller se de andre datoer under Kontakt

Snowboard- og Skilinjen 2020-21

​Der er venteliste for drenge til skoleåret, og der er få pige-pladser tilbage. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig