SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

​AABYBRO FODBOLD - BREDDE OG ELITE

På AAE's fodboldlinje kan vi tilbyde fodbold på alle niveauer. Vi har ca. 50 drenge og 30 piger, der alle har det til fælles, at de brænder for fodboldspillet.

Vores fodboldlinje er kendetegnet ved stor seriøsitet og disciplin i træningen. Vi har forventninger om, at du hver dag leverer dit absolut bedste ligegyldigt om der er tale om træning, teori eller boglig undervisning.

Vi træner på banerne i Aabybro IF, hvor vi sammen med klubben har etableret en 10.000 m2 kunststofbane, så vi kan træne hele året rundt. Vi træner typisk 3 gange i ugen, hvor spillerne for det meste er delt i grupper efter niveau. Desuden deltager vi en række turneringer: Fx. skoleligaen, NM for Efterskoler og DM for efterskoler.

Vores bedst piger og drenge har gennem de seneste 10 år været blandt landets stærkeste efterskole-fodboldhold - og senest i 2018 blev skolens piger Danmarksmestre imens drengene er blevet top 4 i landet fem gange inden for de seneste år.

Som en del af fodboldlinjen kommer du også på en linjetur, hvor fællesskabet er i fokus - og samtidig forsøger vi at give spillerne en række unikke oplevelser på turen. De seneste 2 år har vi været i Barcelona, hvor vi har været så heldige at se en Champions League kamp i forbindelse med turen. Det kan vi ikke love er muligt hvert år, men vi tilstræber at komme ud og besøge en fodboldklub og se noget interessant fodbold.

Et mangeårigt samarbejde med de Nordjyske fodboldfyrtårne; AaB og Fortuna Hjørring, betyder at regionens dygtigste fodboldspillere ofte vælger Aabybro Efterskole - da de her kan kombinere efterskolelivet med fodbold på absolut højeste niveau. Dette tiltrækker samtidig dygtige fodboldspillere fra hele landet (og udlandet), hvor elitespillere fra bl.a. Thisted, Esbjerg, Varde, Horsens, Silkeborg, Orlando, Vejle, Næsby, Kolding og Kiel har været en del af skolens fodboldlinje gennem de seneste år. Vi har også samarbejde med klubber som FC Jammerbugt og Hjørring IF.

Det er dog ikke noget krav, at du skal være den nye Christian Eriksen for at blive en del af fodboldlinjen. Vi inddeler spillerne efter niveau - og træner både op og ned - lige som de bedste piger i perioder træner sammen med drengene.

Endelig har vi gennem de seneste år stor erfaring i samarbejde med DBU omkring ungdomslandsholdsspillere, hvor ikke mindre end 13 elever gennem de seneste år har været en del af et ulandshold.

NYHEDER!

Alle elever afsted på boglige linjeture

I dag er alle skolens elever afsted på 3 dages ture med deres klasser/boglige linjer. 

I sidste måned var alle afsted i deres boteams - og i næste måned skal de første elever på den første lange udenlandstur.

Ikke så mærkeligt, at tiden flyver afsted når man går på efterskole ;-)

Efterskolernes Dag 27.09.20

Du kan besøge os på to forskellige måder på søndag. 

Læs om dine muligheder - HER

Vi glæder os fortsat til at se jer!

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Der er stadig få pladser på golflinjen, ring og hør mere. 

Snowboard- og Skilinjen 2021-22

​Der er venteliste til skoleåret, kontakt skolen ang. spørgsmål. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig