SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

AAE fodbold elite​

På Aabybro Efterskole ønsker vi, at der er plads til alle - både bredde og elite. Som elitefodboldspiller kan ​det nogle gange være svært at få hverdagen til at hænge sammen med lektier, venner, lange transporttider og fodboldtræning 5-6 gange i ugen. Det kan et efterskoleophold på AAE være med til at ændre.

Vi har hvert år flere piger og drenge, der ved siden af deres efterskoleophold spiller fodbold i en af landets førende klubber. Vi er en del af DBU's efterskoleprojekt for u-landsholdsspillere, og har et mangeårigt samarbejde med AaB. Vi sørger for at spillerne hver uge bliver transporteret til og fra træning i klubben samtidig med, at de også træner på skolen.

For at komme i betragtning til AAE Fodbold ELITE skal du enten have en aftale med  vores officielle samarbejdsklub AaB eller ansøge om at blive en del af AAE elitefodbold ved at kontakte skolens eliteansvarlige.

Fra skoleåret 2019/20 udvider vi vores elitekoncept for både piger og drenge. Spillere der bliver en del af eliteprogrammet, vil træne fodbold 4 gange i ugen. Desuden vil der være en ugentlig styrketræning. Gruppen vil få tilknyttet en af skolens A-licenstrænere samt en fysisk træner - hertil kommer undervisningsforløb i sportspsykologi med fokus på mental-træning og desuden vil skolens uddannede kost- og ernæringsvejleder blive tilknyttet elitegruppen. Det er en forventning, at man ved siden af skolen bliver tilknyttet en fodboldklub. Lokalt/Regionalt er der bl.a. mulighed for at blive tilknyttet klubber som Aabybro IF, FC Jammerbugt, Hjørring IF, Fortuna Hjørring og Aalborg KFUM.

Som nuværende elitespiller i AaB vil du automatisk blive en del af elitekonceptet, når du bliver indmeldt på skolen. Andre spillere har også mulighed for at blive en del af AAE Elitefodbold. For at sikre et højt niveau skal du ansøge herom - som hovedregel kan du dog forvente at blive optaget, hvis du i dag spiller fodbold i en klub på højeste niveau i din årgang eller har et tilsvarende niveau. Kontakt skolens eliteansvarlige for at høre nærmere om dine muligheder.

Hvis du ikke har niveauet eller lysten til elitefodbold skal du i stedet vælge vores populære fodboldlinje, som er åben for alle.

AAE Elitefodbold

Esben Mathiasen

em@aabybroefterskole.dk

mobil: 30701099

NYHEDER!

Efterskoleholdet​ - Landsstævne 2021landstævne logo jpeg

​​Vi tager naturligvis med til Landsstævnet. 

Jubilardag 28.03.20

Grundet faren for spredning af corona ser vi os desværre nødsaget til at AFLYSE jubilarmødet på Aabybro, lørdag den 28. marts.

Det er på nuværende tidspunkt ikke afklaret om jubilarmødet flyttes eller aflyses endeligt.

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Der er stadig få pladser på golflinjen, ring og hør mere. 

Snowboard- og Skilinjen 2020-21

​Der er venteliste for drenge til skoleåret, og der er få pige-pladser tilbage. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig