Flex-linjen

Beskrivelsen udbygges løbende her på siden, men kom og besøg os på Efterskolernes Dag hvis du tror, at Flex-linjen er lige dig!

​Med Flex-linjen som starter fra skoleåret 19/20 kan du kombinere 2-3 linjer i løbet af et skoleår. Man kan dog kun have 2 linjer indenfor samme periode, så du vil altid have én linje i typisk 4 timer og den anden linje i 2 timer.

Et skoleår består af 3 lange og en kort periode (de sidste 4-5 uger).

Hvis du vil dyrke en tredje sport, kan du så vælge denne i en ny periode. Det er med de fleste linjer også muligt at gå "all-in" i en periode for så igen at flexe i næste periode.

Du skal vælge "dit eget mix" inden skoleårets start, typisk i maj-måned. Hvis du undervejs i skoleåret ønsker, at ændre dit mix, kræver det at der er plads på de pågældende linjer.

Forskel på linjer & valgfag

Du kan også vælge en ren idrætslinje og så kombinere med VALGFAG som der er rigtig mange af. I forhold til idrætsvalgfagene så er det vigtigt at være opmærksom på, at valgfag har fokus på aktiviteten mens der i LINJE-undervisningen desuden trænes med det formål at du bliver dygtigere. Valgfag er typisk også kun en enkelt time om ugen.

​4/9 Beachhåndbold (Håndbold-linjen)​
​5/9 Åbent Hus, 1900

​Fællesweekend
​28/9 - NM i fodbold (hele skolen deltager)