SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

Elitesport Aabybro​

- hvis du ikke vil gå på kompromis med dine sportslige ambitioner​!

Aabybro Elitesport er for dig der er super dedikeret i din sportsgren og dyrker den på højt niveau. Vi tilpasser et individuelt program til netop dig - således at du kan kombinere det bedste fra efterskolen med elitesport.

Indhold

Som en del af AAE Elitesport vil du blive tilknyttet en af skolens idrætslinjer, men ud over dette vil du få ekstra træning særlig tilrettelagt i forhold til netop dig - herunder:

Styrketræning​

Tilrettelagt ud fra din individuelle sportsgren med skolens fysiske træner og fysioterapeut. Du vil komme til at træne sammen med andre elitesportsudøvere.

​Mentaltræning

Den mentale side af sporten fylder i dag mere for eliteudøvere - skolens mentaltræner indfører dig i sportspsykologien og giver dig mental vejledning.

Kost- og ernæring

​For elitesportsudøvere er viden om kost- og ernæring helt afgørende. Vores kostvejleder introducerer dig til dette og hjælper dig med din individuelle kostplan.​

Forventninger​

Vi forventer generelt, at alle vores elever er engageret i undervisningen og efterskolelivet - for elever der indgår i elitesportprogrammet forventer vi yderligere, at man er særlig dedikeret og seriøs i forhold til træning, kost og restitution. Desuden har vi en forventning om, at man ved siden af efterskolen er aktiv i en klub/forening.

Skolen er under hele forløbet i tæt kommunikation med alle dine klubtrænere/instruktører og får på den måde hverdagen til at fungere optimalt for dig.

Sportsgrene

​Vi kan tilbyde et eliteforløb inden for flere forskellige sportsgrene - hvis din idrætsgren ikke er på listen kan du altid henvende dig til os, og høre nærmere om hvilke muligheder der er. Herunder en kort beskrivelse af de sportsgrene, hvor vi allerede har mulighed for at tilbyde et eliteforløb.

Fodbold: Vi har flere års erfaring med elitefodboldspillere på både pige- og drengesiden og har hvert år spillere, der er aktive på ungdomslandshold. AaB er skolens officielle samarbejdspartner - og vi har en række andre klubber, hvor vores elitespillere også kan være aktive herunder; Fortuna Hjørring, Hjørring IF (FC Vendsyssel), FC Jammerbugt og Aalborg KFUM, m.fl. Læs mere under AAE Elitefodbold.

Håndbold: Vi samarbejder med Elite Håndbold Aalborg og Aabybro Håndbold, hvor de dygtigste spillere har mulighed for at kombinere håndboldlinjen med klubtræning. Hertil kommer løbende besøg af dygtige gæstetrænere.

Springgymnastik: Vi er Nordjyllands gymnastikefterskole og de dygtigste springgymnaster kan ud over at følge skolens springlinje og obligatoriske gymnastik også være aktive på Aabybro GF’s konkurrencehold i teamgym, der træner på skolen hver tirsdag og torsdag aften. Det er selvfølgelig også muligt at vælge andre foreninger.

Golf: Vi har et tæt samarbejde med Aabybro Golfklub i forhold til at kunne lave et særlig tilrettelagt golfforløb for de dygtigste golfspillere.

Ski: Vi samarbejder med den danske skiskole og har desuden et tæt samarbejde med Hobro Skiklub.

Andet: Andre sportsgrene kan efter individuel aftale også indgå i eliteprogrammet. Fx kan boksning følge skolens fitnesslinje kombineret med boksetræning i Pandrup bokseklub.​

Ansøgning og økonomi

For at blive optaget skal du sende os en online ansøgning via hjemmesiden - hvor du beskriver dit nuværende niveau - klik her for at gå til ansøgningen.

Det koster ikke noget at ansøge om at blive en del af AAE elitesport. Det er vigtigt, at du kan dokumentere, at du dyrker din sport på et højt niveau i dag.

Efter vi har modtaget ansøgningen vil du modtage svar i forhold til den videre procedure, hvor du vil blive indkaldt til samtale og eventuelt prøvetræning eller tilsvarende.

Såfremt du bliver optaget i eliteprogrammet, vil du efterfølgende skulle udfylde en indmeldelse og vil blive opkrævet skolens almindelige indmeldelsesgebyr.

Vi gør opmærksom på, at der er en merpris på 100 kr. pr. uge for eliteprogrammet.

Bliver du ikke optaget i eliteprogrammet kan du stadig indmelde dig som elev på skolen og deltage på vores forskellige linjer, såfremt der stadig er ledige pladser.

NYHEDER!

Efterskoleholdet​ - Landsstævne 2021landstævne logo jpeg

​​Vi tager naturligvis med til Landsstævnet. 

Jubilardag 28.03.20

Grundet faren for spredning af corona ser vi os desværre nødsaget til at AFLYSE jubilarmødet på Aabybro, lørdag den 28. marts.

Det er på nuværende tidspunkt ikke afklaret om jubilarmødet flyttes eller aflyses endeligt.

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Der er stadig få pladser på golflinjen, ring og hør mere. 

Snowboard- og Skilinjen 2020-21

​Der er venteliste for drenge til skoleåret, og der er få pige-pladser tilbage. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig