Ny elev?​

Tilmelding »

Book besøg »

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Indmeldelsesblanket

Indmeldelse som elev på

Aabybro Efterskole, Højskolevej 7 – 9440 Aabybro – Tlf. 98 24 10 99

 
 
Fag
 

Ved valg af Flexlinjen, skriv da venligst i kommentarfeltet hvilke 2-3 linjer du ønsker at kombinere. Bemærk, at "Ski- og boardlinje" IKKE kan kombineres i Flexlinjen.

 

8. og 9. klasses elever skal vælge vores nye Aabybro Ny Niende-tilbud.
Alle 10. klasses elever skal vælge en boglig linje som enten kan være International, Science eller Samfund. Fagligt fokus er for elever som af forskellige grunde kan have glæde af et år med 100% fokus på de grundlæggende fag. Optagelse i Faglig Fokus forudsætter en personlig samtale.

 

Sæt et kryds her hvis du fx tidligere har modtaget støtte af faglig eller socialpædagogisk art. Det kan også være, at du bare ønsker at løfte dit fagligt standpunkt særligt.
Lad os få en snak og så finder vi ud af om og i givet fald hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til dine ønsker.

Her noteres evt. begrundelse for ønsket om en personlig samtale

Forældreoplysninger
Andet

Er der andet der er vigtigt at informere os om i forhold til dit efterskoleophold har du mulighed for at notere det her.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indmeldelsen bedes sendt retur til skolen, hvorefter I vil modtage skriftlig bekræftelse indeholdende kontonr. hvortil indmeldelsesgebyret betales. Eleven er først optaget på elevlisten, når indmeldelsesgebyret er indbetalt.

Indmeldelsesgebyr: 

Skoleåret 17/18: Der betales et indmeldelsesgebyr på kr. 1500,00. Beløbet betales ikke tilbage, hvis eleven udmeldes. Det er gratis at stå på venteliste.

Fra skoleåret 18/19: Der betales et indmeldelsesgebyr på kr. 2500,00. Beløbet betales ikke tilbage, hvis eleven udmeldes. Det er gratis at stå på venteliste.

Depositum: 

Skoleåret 17/18: Den 1. november før skoleårets start betales et depositum, 2.000,-. Beløbet betales tilbage, når eleven har afsluttet skoleåret, med evt. fradrag for forvoldte skader. Udmeldes eleven inden skolestart eller afbrydes skoleopholdet i utide uanset grund, tilbagebetales beløbet ikke.

Fra skoleåret 18/19 frafalder depositum og der betales KUN indmeldelsesgebyr.

Afbrydelsesbetaling: Afbrydes skoleopholdet i løbet af skoleåret, opkræves afbrydelsesbetaling på 2 ugers skolepenge uden statsstøtte.

Vi gør opmærksom på, at eleven under efterskoleopholdet skal være omfattet af forældrenes familieforsikring. Ved valg af ski/board-linje anbefaler vi, at I tager kontakt til jeres forsikringsselskab for at høre om de kræver en tillægsforsikring.​

C​

​KOMMENDE ARRANGEMENTER

​4/9 Beachhåndbold (Håndbold-linjen)​
​5/9 Åbent Hus, 1900

​Fællesweekend
​28/9 - NM i fodbold (hele skolen deltager)
​29/9 - forældredag
​30/9 - Efterskolernes Dag, 1300-1700

​5/10 Fri fredag, forlænget weekend
​8/10 Åbent Hus, 1900 - 2100

Aabybro Efterskole

​Højskolevej 7

9440 Aabybro

Tel. +45 98 24 10 99

E-mail: info@aabybroefterskole.dk

Vi samarbejder med​