SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

Golf-efterskole tilbyder kompetent træning

På Aabybro Efterskole får du en unik chance for at udvikle dit golfspil. Samtidig er du en del af et inspirerende efterskoleliv, med fællesskabet som en yderst vigtig ingrediens. At gå på efterskole er en oplevelse for livet, der udvikler dig både personligt og træningsmæssigt. Derudover er du omgivet af efterskolekammerater, som også brænder for golfspillet. What’s not to like? Golf-linjen starter som ny linje fra skoleåret 2019/2020.

Vores golf-efterskole er beliggende i Aabybro i Nordjylland, og vi har elever fra hele landet, f.eks. Jylland og Sjælland.

Udover at være en fodbold-efterskole, håndbold-efterskole og danse-efterskole, er vi i dén grad en golf-efterskole. På AAE er det ikke vigtigt, om du kan skyde 300 meter og dit handicap er under 5 – men mere at du har lysten, viljen og motivationen til at træne og udvikle dig. Hvis du ikke er medlem af en klub og ikke har golf-kørekortet, så fortvivl ikke. Det er der mulighed for på vores golf-efterskole.

Golftræning foregår i flotte omgivelser med unikke faciliteter

Golftræningen kommer til at foregå på Aabybro golfbane, hvor klubbens PROtræner vil være en del af lærerkapaciteten. Udover masser af golftræning på golfbanen byder AAE også på unikke faciliteter på vores golf-efterskole. Vi har et indendørs træningsrum med udslagsmåtter og simulator/tracker, som primært bruges om vinteren. Vi har også et nyanlagt putting-green træningsområde.

Kontakt os for at høre mere om vores golf-efterskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores golf-efterskole eller for at booke en rundvisning. Så kan du komme ud og se, om dette kunne være noget for dig. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have omkring priser, dagligdagen samt meget mere.

Ring til os på telefon 98 24 10 99 eller send os en e-mail på info@aabybroefterskole.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

NYHEDER!

Alle elever afsted på boglige linjeture

I dag er alle skolens elever afsted på 3 dages ture med deres klasser/boglige linjer. 

I sidste måned var alle afsted i deres boteams - og i næste måned skal de første elever på den første lange udenlandstur.

Ikke så mærkeligt, at tiden flyver afsted når man går på efterskole ;-)

Efterskolernes Dag 27.09.20

Tak for alle besøg på dagen, virtuelle som fysiske. I kan fortsat finde de kommende normale Åbent Hus datoer under "Kontakt".

Vi glæder os til at se jer!

Nye linjer på AAE fra 2019/20

GOLF

​Der er stadig få pladser på golflinjen, ring og hør mere. 

Snowboard- og Skilinjen 2021-22

​Der er venteliste til skoleåret, kontakt skolen ang. spørgsmål. Tilmelding under kontakt. ​

Aabybro Efterskole vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Camps Aabybro Efterskole

​Læs mere om camps på følgende link 

  • Uge 42 - Efterårscamp
  • Uge 7 - En dag på efterskole
  • Uge 8 - Vintercamp
  • Uge 27 - Sommercamp
  • Uge 32 - Sommer camp

Kontaktinfo

​Aabybro Efterskole

Højskolevej 7
​9440 Aabybro
CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@aabybroefterskole.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig