Stillingsbeskrivelse 3-måneders vikariat i køkkenet

Aabybro Efterskole er en Grundtvigsk efterskole med 220 aktive og sultne elever beliggende midt i Aabybro by. Skolen lægger vægt på det hele menneske, herunder er det afgørende at motivere de unge mennesker til en sund livsstil. I arbejdet med de unge mennesker går det idrætslige, boglige og menneskelige hånd i hånd. Hvis du er glad for at synge, er dette afgjort et plus.

​God til at omgås unge

Det er en klar fordel at have et positivt livssyn når man skal omgås unge mennesker. Du vil møde de unge mennesker både udenfor køkkenet i skolens hverdag herunder måltider, men også tæt på som ”unge kollegaer i køkkenet der skal læres op”.

​Mad til mange mennesker

Et efterskolekøkken er også et produktionssted, hvor der hver dag skal produceres en stor mængde mad til mange mennesker, hvorfor du skal kunne holde hovedet koldt og være rolig – selvom der til tider kan være travlt.

​Efterskolelivet med alle dets facetter

Når man er ansat på Aabybro Efterskole så er man ansat på SKOLEN og ikke kun i køkkenet. Det derfor forventes det at man helt naturligt deltager i livet som diverse arrangementer eller fx de daglige fællessamlinger – hvis tiden tillader det. Det er ikke mindst derfor, at du meget gerne må være glad for at synge ;-)

​Fleksibilitet

På en efterskole ligger arbejdstiden på alle ugens dage og (næsten) på alle tider af døgnet. Desuden er opgaverne meget forskelligartede da der også hele tiden er anderledes dage og uger på en skole som vores.

​38 rigtig gode kollegaer at arbejde samme med

Uanset hvad så vil du aldrig være alene, du har 38 gode kollegaer som du altid kan spørge om hjælp eller råd.

Mulighed for at afprøve sig selv i nye rammer

Vi kan desværre ikke tilbyde en fast stilling i forlængelse af dette vikariat, men vi ved at vi i løbet af dette skoleår kommer til at opslå en ny stilling. Vi er dog på nuværende tidspunkt uafklaret om hvad det er vi kommer til at søge til den tid.

​Fornuftige løn- og ansættelsesvilkår

Som udgangspunkt ligger lønnen på statens skalatrin 29 svarende til 25.762,75 kr/måned plus 8% i pension som skolen betaler.

Afhængigt af din erfaring og opgaver kan der tilforhandles et tillæg på op til 1305,90 kr/måned.

Ansøgning mailes til info@aabybroefterskole.dk. Vi afholder samtaler løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Når stillingen er besat, vil dette fremgå af hjemmesiden.

I henhold til EU's persondatadirektiv gør vi opmærksomme på, at ansøgningerne slettes/makuleres umiddelbart efter besættelse af stillingen.

​4/9 Beachhåndbold (Håndbold-linjen)​
​5/9 Åbent Hus, 1900

​Fællesweekend
​28/9 - NM i fodbold (hele skolen deltager)