Rejseuger

Da vi er en skole i løbende udvikling kan vores rejser variere fra år til år.

I skoleåret 2018/2019 fortsætter vi med at ALLE elever kommer på 2 rejser som er inkluderet i skolepengene:

• En studietur, der tager udgangspunkt i hvilket FOKUS-område du har valgt. Hvis du skal gå i Aabybro Ny 9ende rejser du sammen med hele gruppen af Ny 9ende -elever.

• En udenlandsrejse med jeres idrætslinje. Destinationerne varierer fra år til år, men fælles er selvfølgelig at indholdet hænger sammen med dit LINJEvalg.​ Det er muligt, at nogle linjer også vælger at rejse samme sted hen med forskelligt indhold. I skoleåret 17/18 har spring & dans samt fitness & svømning valgt at rejse sammen.

Udover de 2 fællesrejser kan der være tilbud om yderligere tilkøbsrejser, enten som supplement eller som erstatning for FOKUS-rejsen.​

Evt. kan du kontakte os, for at få mere at vide om Rejseuger.