Obligatoriske fag

​Med udgangspunkt i skolens værdigrundlag har man på skolen en række dannelsesfag, hvor fællesskabet og samværet er i centrum – det drejer sig om:

Fællessamling

Hver dag er der fællessamling, hvor vi synger så taget letter og der gives fællesbeskeder.

Fællesgymnastik

Alle elever har gymnastik, hvor man får rørt sig og oplever, at det er dejligt at komme i god form – alle kan deltage uanset fysik. Timerne er fordelt mellem fællesgymnastik, hvor alle elever er sammen, og mindre hold, hvor eleverne er fordelt på drenge- og pigehold. I foråret deltager elevholdet i ca. 15 opvisninger enten på skolen, i foreninger eller på andre efterskoler.

Fællesdans

Alle elever har fællesdans. Her lærer man alt fra polka og vals til linedans, folkedans og moderne dans. Det er et nyt område for langt de fleste af vores elever, der dog hurtigt får det lært og bliver glade for det.

Fællestimer

I fællestimerne er alle eleverne samlet. I timerne tages aktuelle temaer fra skolen op til debat. Der fortælles historier og reflekteres over filosofiske problemstillinger. Desuden arbejdes der med elevrådsarbejde, udvalgsarbejde og andre områder på elevernes initiativ.

Fællessang

En gang om ugen har vi sangtime, hvor vi oplever glæden ved at synge sammen.

Fællesaktuelt

Når man er på efterskole er det ofte vanskeligt at følge med i, hvad der foregår i samfundet omkring os. Derfor har vi hver uge fælles aktuelt, hvor vi stiller skarpt på, hvad der sker i verden omkring os. Her orienteres og debateres blandt andet forskellige politiske begivenheder.

Desuden har man følgende boglige fag:

8./9. klasse:

Tysk (tilbudsfag – ikke obligatorisk)

Fysik

Samfundsfag

Kristendom

Geografi

Biologi

Idræt​

10. klasse:

Engelsk 3 timer

Tysk 3 timer

Fysik 2 timer

Tilbudsfag vælges for hele skoleåret og afsluttes med prøve.

​​​Uge 46 Fitness & Svømning på linjerejser
​Uge 47 Besøg fra USA