Ny elev?​

Tilmelding »

Book besøg »

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

SVØMMELINJEN

Elsker du også at svømme og ønsker du at kombinere det med et efterskoleophold?

Fra skoleåret 2016/2017 er det muligt at få en hverdag, der inddrager svømning og efterskoleophold på Aabybro Efterskole.

Svømmelinjen er oprettet i samarbejde med Aabybro IF Svømning.

På svømmelinjen vil du blive udfordret på alle niveauer, og den giver dig blandt andet​ mulighed for at mestre alle fire stilarter ​Crawl, ​Rygcrawl, ​Bryst og ​Butterfly.

Du får fri adgang til DGI-husets bassiner i offentlig åbningstid. DGI-Huset ligger mindre end 5 minutters gang fra skolen.

Under svømningen vil en træner stå til rådighed, som vil tilbyde optimale træningsbetingelser, der udvikler dig som svømmer uanset forudsætninger.

Ved at vælge en svømmelinje på Aabybro Efterskole er du samtidig sikker på at svømmetræning, skole og uddannelse spiller sammen, så der er tid til det hele. Træningen læner sig tæt op ad uddannelsen og opnår derfor ikke en sekundær prioritet ved siden af skolen. Der lægges stor vægt på teknisk og fysisk træning, da det er grundlaget for en hver god svømmer.

Ud over træningen i bassinet vil dryland og skadesforebyggende træning indgå i undervisningen. Derudover tages der elementer ind fra andre linjer for at sikre de bedste mulige træningsbetingelser - f.eks. styrketræning.

Under opholdet kan du tilknyttes Aabybro Svømmeklub, og i løbet af skoleåret vil der være mulighed for deltagelse i stævner i samarbejde med konkurrenceafdelingen i Aabybro IF.

Hvis du har store ambitioner vil det desuden være muligt at indgå i et samarbejde med konkurrenceafdelingen i Aabybro IF og derigennem udbygge aktivitetsniveauet. Her vil det afhængig af svømmerens niveau være muligt at deltage i den svømmetræning, som tilbydes svømmerne i Aabybro IF.​​

C​

​KOMMENDE ARRANGEMENTER

November
​​​Uge 46 Fitness & Svømning på linjerejser
​Uge 47 Besøg fra USA
​​​Uge 47 Pigehåndbold på linjerejse
​​Uge 48 Fodbold på linjerejse

​December
​3/12 Ski- & boardlinje på deres anden tur i sneen til Kitzsteinhorn i Østrig
​5/12 Juleklip-aften
​12/12 NM i badminton

​Januar
9/1 ​NM i basket
​10/1 Efterskolernes Aften, 1800-2100 - kom og besøg os

Aabybro Efterskole

​Højskolevej 7

9440 Aabybro

Tel. +45 98 24 10 99

E-mail: info@aabybroefterskole.dk

Vi samarbejder med​