AAE SPRING OG PERFORMANCE

- HELE NORDJYLLANDS GYMNASTIKEFTERSKOLE -

SPRING- OG PARKOURLINJEN

​Spring- og parkourlinjen er en del af AAE Spring & Performance - stedet som alle gymnaster drømmer om at være en del af -

Hele Nordjyllands Gymnastikefterskole.

Ligegyldig om du er gymnast med stort G - selvlært på havetrampolin, konkurrencespringer eller mere aktiv inden for områder som parkour og tricking, så er AAE SPRING & PERFORMANCE  helt sikkert noget for dig. Med nogle af landets dygtigste spring- og parkourinstruktører kombineret med et stort springcenter med bl.a. fasttrack, stortrampoliner, springgrave og "pommes fritesgrav" vil du få de bedst mulige rammer for at udvikle dig inden for netop dit område.

Grundtræning, smidighed, styrke og kondition vil i løbet af året være en naturlig del af undervisningen, da disse elementer er grundlaget for at kunne arbejde videre med de svære ting. Alle elever på skolen har obligatorisk gymnastik og fællesgymnastik - hvilket betyder, at man som gymnast kan få et skema med omkring 10 timers gymnastik, spring og performance i ugen - kombineret med yderligere spændende valgfag som blandet spring, parkour, tumbling, m.m.

Som en del af spring- og parkourlinjen vil du opleve at være en del af det store opvisningsprogram, som involverer hele elevholdet - og samtidig vil der være opvisninger, hvor det kun er de ca. 70-80 elever, som går på AAE SPRING & PERFORMANCE, der deltager.

På springlinjen deltager både drenge og piger - og ud over opvisninger konkurrerer vi blandt andet også om DM i spring og teamgym for efterskoler.

Vil du også være en del af - Hele Nordjyllands Gymnastikefterskole - så tilmeld dig nu. Vi glæder os til at se dig.

​​​Uge 46 Fitness & Svømning på linjerejser
​Uge 47 Besøg fra USA