HÅNDBOLDLINJEN

​Som elev på Aabybro Efterskole har du mulighed for, at få et efterskoleår med ekstra fokus på håndbold.

Linjen udbydes kun til pigespillere. Ud over træning på skolen samarbejder vi med Aabybro HK, hvor det er muligt at træne og spille kamp med klubbens 2. divisions U16-hold. Er du elitespiller har Aabybro HK hold i 1. division og 3. division damer, hvor der ligeledes er mulighed for at træne med.

Vi tilbyder flere ugentlige træninger, hvor der ud over håndboldspillet vil være særlig fokus på målrettet fysisk træning, taktisk/teoretisk undervisning, samt skadeforebyggelse og meget mere.

​​

Træningen i hallen vil have fokus på alle håndboldspillets elementer og være med til at udvikle dit håndboldspil. I løbet af skoleåret, vil du have mulighed for at deltage i et regelkursus, såvel som der vil være mulighed for et trænerkursus, som munder ud i, at du får bevis for, at du er i stand til selv at træne et håndboldhold.

Vi deltager i turneringer i løbet af året, for eksempel i JHF eller DGI regi. Hertil kommer kampe mod andre efterskoler, blandt andet Nordjysk Mesterskab for efterskoler, hvor der er mulighed for at kvalificere sig til DM.

Den gode håndboldtræning og undervisning vi tilbyder, vil ud over at forbedre fysikken også være medvirkende til, at den enkelte udvikler større kompetencer inden for ansvar, overblik og sammenhold.

Vi interesserer os selvfølgelig for håndbold generelt og kommer også ud og ser håndbold på topplan.

​​​Uge 46 Fitness & Svømning på linjerejser
​Uge 47 Besøg fra USA