AAE Fodbold ELITE

På Aabybro Efterskole ønsker vi, at der er plads til alle - både bredde og elite. Som elitefodboldspiller kan ​det nogle gange være svært at få hverdagen til at hænge sammen med lektier, venner, lange transporttider og fodboldtræning 5-6 gange i ugen. Det kan et efterskoleophold på AAE være med til at ændre.

Vi har hvert år flere piger og drenge, der ved siden af deres efterskoleophold spiller fodbold i en af landets førende klubber. Vi er en del af DBU's efterskoleprojekt for u-landsholdsspillere, og har et mangeårigt samarbejde med bl.a. Fortuna Hjørring og AaB, der sørger for at spillerne hver uge bliver transporteret til og fra træning i klubben samtidig med, at de også træner på skolen.

For at komme i betragtning til AAE Fodbold ELITE skal du have en aftale med en af vores samarbejdspartnere på dette område. Som nuværende elitespiller i enten AaB eller Fortuna Hjørring, eller hvis du spiller fodbold på højeste niveau i en anden klub, og gerne vil kombinere et efterskoleophold med elitefodbold kan du kontakte skolens eliteansvarlige for at høre nærmere om dine muligheder.

AAE Elitefodbold

Esben Mathiasen