AAE SPRING OG PERFORMANCE

- HELE NORDJYLLANDS GYMNASTIKEFTERSKOLE -

DANSE- OG RYTMELINJEN

​Danse- og rytmelinjen er en del af AAE Spring & Performance - stedet som alle  gymnaster drømmer om at være en del af - hele Nordjyllands Gymnastikefterskole.

Har du lyst til at bevæge dig? Har du lyst til at arbejde koncentreret og fordybe dig i bevægelserne? Kan du lide at performe? Brænder du for gymnastik, dans og performance?

Så er AAE's danselinje helt sikkert noget for dig. Med nogle af landets dygtigste instruktører kan vil tilbyde dig en række forskellige genrer og stilarter - herunder blandet andet; house, wacking, funk, street, moderne, ballet, spring over gulv, håndredskaber. Alt dette krydrer vi med inspirationsture ud af huset, spændende gæstelærere og masser af opvisninger. I undervisningen arbejder vi med forskellige udtryk fra det feminine og bløde til det mere funky og rå - og selvfølgelig også både den alvorlige og smilende efterskoleelev.

Grundtræning, smidighed, styrke og kondition vil i løbet af året være en naturlig del af undervisningen, da disse elementer er grundlaget for at kunne arbejde videre med de svære ting. Alle elever på skolen har obligatorisk gymnastik og fællesgymnastik - hvilket betyder, at man som danser/gymnast kan få et skema med omkring 10 timers gymnastik, dans og performance i ugen - kombineret med yderligere spændende gymnastiske valgfag som spring, parkour, streetstyle, m.m.

Som en del af danselinjen vil du opleve at være en del af det store opvisningsprogram, som involverer hele elevholdet - og samtidig vil der være opvisninger, hvor det kun er de ca. 70-80 elever, som går på AAE SPRING & PERFORMANCE, der deltager.

På danselinjen deltager både drenge og piger - og ud over opvisninger konkurrerer vi blandt andet også om DM i dans og performance for efterskoler.

Vil du også være en del af  - Hele Nordjyllands Gymnastikefterskole - så tilmeld dig nu. Vi glæder os til at se dig.