Køkken

En væsentlig del af et efterskoleophold er også at hjælpe med alle de praktiske opgaver, der er på en skole. På den måde bliver det ikke bare en tilfældig skole - men "vores skole".

Det betyder, at man i løbet af et skoleår har en uge, hvor man hjælper i køkkenet. Der er typiske en rotationsordning så man kommer igennem de forskellige funktioner så alle elever fx får en bagedag.

Man har fri fra den almindelige undervisning - men er dog ansvarlig for at få lavet de lektier/afleveringer, der måtte være, imens man er i køkkenet. Dette aftaler man med lærerne i de forskellige fag.

En køkkenuge starter med et fællesmøde med køkkenet, hvor man sammen med køkkenlederen planlægger ugen. Og på samme måde vurderes ens udbytte af ugen efterfølgende.

​​​Uge 46 Fitness & Svømning på linjerejser
​Uge 47 Besøg fra USA