Skolekreds

​Som selvejende institution er vi afhængige af et sollidt bagland, der bakker op om skolen.

Skolekredsen består af en række mennesker, der har det til fælles, at de synes Aabybro Efterskole er en vigtig del af det nordjyske efterskolelandskab. Mange har selv haft berøring med skolen - enten som elev eller som forældre til elever på skolen. Der er også personer fra det lokale miljø, som ønsker at bakke op om skolens fortsatte eksitens.

Som medlem af skolekredsen har man stemmeret til generalforsamlingen og desuden muligheden for at blive valgt ind i skolens bestyrelse. Desuden er der mulighed for at deltage i et årligt arrangement for skolekredsen.

Et medlemsskab koster 100 kroner årligt og henvendelse herom kan ske til sekretær Gitte Eriksen.

Vi vil gerne opfordre jer til at melde jer ind i skolekredsen - forældre, tidligere elever og andre med interesse for skolens fremtidige udvikling.

Skolens bestyrelse, klik på navnet for direkte kontakt

Per Larsen, formand

Niels Reinhardt, næstformand