Invitation til 140 års jubilæum fredag den 8. september (Åbent Hus)

Er 140 år da noget at fejre? Ja, det synes vi - man skal da aldrig lade en lejlighed til at holde en fest gå forbi sig.

Vi kender på nuværende tidspunkt endnu ikke programmet i detaljer, men konceptet er klar: Vi gør det vi er bedst til, vi laver Efterskole.

Der vil igennem hele perioden begyndende fra kl. 14.00 til kl. 18.00 være åbent på skolen med mulighed for diverse typiske efterskole-aktiviteter.

Fællesdans i hallen, fællessang i foredragssalen, fodboldturnering på boldbanen, beachvolley, diverse halaktiviteter, rundvisninger, kaffe i spisesalen (eller hvor I nu kan finde plads) osv. osv.

Du skal være velkommen uanset hvornår indenfor tidsrummet du kommer og uanset om du deltager i samtlige 4 timer eller kun lige kan afse et kvarter til at hilse på.

Vi vil enormt gerne have billeder, hvis I kan mønstre 3 eller flere generationer af elever på Aabybro Efterskole.

Vi håber på en uformel dag med masser af gæster fra forskellige generationer og masser af aktivitet.