​AAE-dag 2017

Vi vil rigtig gerne invitere jer til AAE-dag søndag den 29. januar 2017.

Stævnet er en dag, hvor tidligere elever og deres hold (Gymnastik, dans, parkour og andet showhold) har mulighed for at lave den første generalprøve på deres opvisning/show. Har I ikke gamle elever på holdet så kontakt os alligevel, så finder ud af om der er plads i programmet. Dagen starter ca. kl. 11.00 og slutter engang om eftermiddagen. Udover opvisningen vil der være tilbud om at benytte skolens springcenter.

Formål

·​At lave en god gymnastikdag med højt kvalitet, hvor hold i Nordjylland har mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af året

·​At gamle elever har mulighed for at komme tilbage på efterskolen

·​At give efterskolens gymnastikafdeling mulighed for at planlægge og afvikle et stævne

​​

Vi håber meget, I kan tænke jer at komme og være en del af denne fantastiske dag og være med til at lave og opleve gymnastikken i Nordjylland.

Tilmelding til AAE-dagen skal ske seneste den 1. december 2016 til mf@aabybroefterskole.dk. Herefter følger nærmere information.

Vi glæder os til en fantastisk dag sammen med jer.

​​

Gymnastikteamet