Kære skoler med dans

For at komme med til DM, skal man først kvalificere sig gennem de regionale mesterskaber.

Regionale mesterskaber

Der dystes inden for to kategorier; streetstyle og free style (se nærmere info under "Reglement").

Der afholdes regionalemesterskaber 3 forskellige steder, man deltager selvfølgelig i den region efterskolen hører til:

• Midt- og Nordjyske Mesterskab - Tirsdag d. 24. april 2018 på Levring Efterskole
    • Region Nordjylland, Region Midt- og Østjylland, Region Midt- og Vestjylland.
  • Syddansk Mesterskab - Onsdag d. 25. april 2018 på Haarby Efterskole
    • Region Sydøstjylland, Region Syd- og Sønderjylland, Region Fyn.
  • Sjællandske Mesterskab - Torsdag d. 5. april 2018 på Sportsefterskolen Sjælsølund
    • Region Sjælland

Tidspunkter og program bliver udsendt, når vi kender antallet af hold.

For tilmelding klik her eller vælg "Tilmelding" i menuen.

Særskilt program kommer fra hver skole, når vi har tilmeldingerne.

Tilmeldingsfristen er 1. december 2017.

De regionale mesterskaber kan være forskellige, det er arrangørskolen som planlægger:

• De regionale mesterskaber skal være afviklet senest 1/5 2018
  • De regionale mesterskaber afvikles på en dag. Konkurrencen afvikles på et halgulv, hvor "scenen" er opmærket med tape, og man bruger lydanlægget i hallen.
  • ​Reglerne er de samme som til DM. Der er 2 dommere, som vil være lokale dansere.
  • ​Forplejning sørger de deltagende skoler selv for.
  • ​Man kan kun deltage i mesterskaberne i skolens region.
  • ​1. og 2. pladsen i hver kategori kvalificerer sig til DM. Da holdstørrelserne varierer, kan der være plads til flere. Herefter er det 3. pladserne der får tilbuddet, startende med den region, hvor der er flest deltagere.
  • ​Den skole der arrangerer DM, er automatisk kvalificeret til DM.
  • Til hvert regionalt mesterskab vil der blive afholdt et lærermøde, hvor vi evaluerer dagen og formen. På samme måde vil der til DM blive afholdt lærermøde, så vi bliver skarpere på formen og indhold. Det er kun på lærermødet til DM i dans, at man kan ændre på form, regler, osv.
  • Økonomi til regionale mesterskaber - Arrangørskolen samler udgifterne og deler ud på antal deltagende elever. Skolerne får efterfølgende en faktura. (F.eks. Dommere 4000 kr, 80 deltagere = 50 kr/deltager).

Fremtid

Næste år giver Aabybro Efterskole staffetten videre til Hald Ege Efterskole, ved Viborg. ​

Vi håber at høre fra alle interesserede skoler. Eventuelle spørgsmål sendes til Anders Engelund, Aabybro Efterskole på mail ae@aabybroefterskole.dk eller tlf. 23696185.

På vegne af alle kvalifikationsskoler

Danselinje lærere Anders Engelund og Christina Bentsen