Kære skoler med dans

Igen i år er ”DM i dans for efterskoler” i Nordjylland, og vi håber I har lyst til at deltage!

Til DM dystes der indenfor to kategorier; streetstyle og free style (se nærmere beskrivelse under "Reglement”).

For at deltage i DM i dans, skal holdet kvalificere sig via et regionalt mesterskab, som afholdes 3 forskellige steder i Danmark. Man kan kun deltage i sin egen region:

-​ Det Midt- og Nordjyske Mesterskab:

Region Nordjylland, Region Midt- og Østjylland, Region Midt- og Vestjylland

- Det Syddanske Mesterskab;

​Region Sydøstjylland, Region Syd- og Sønderjylland, Region Fyn

-​ Det Sjællandske Mesterskab

Region Sjælland

Hver skole må stille med op til to hold i hver kategori. Det er de hold som slutter nr. 1 og 2 i hver kategori, som går videre til DM, der afholdes på Aabybro Efterskole den 16. – 17. maj 2018.

Til selve DM, vil den første dag indeholde workshops, og anden dag konkurrence. Et nærmere program vil blive sendt ud, til de kvalificerede hold.

Vi håber rigtig mange har lyst til at deltage. Tilmelding sker på www.aabybroefterskole.dk​ under ”Tilmelding til Kvalifikation til DM i dans”.

Senest frist for tilmelding til de regionale mesterskaber erd. 1. december 2017.

​Klik på Linkene nederst på siden, for at få mere information eller skriv en mail til Anders Engelund, Aabybro Efterskole ae@aabybroefterskole.dk​ eller tlf. 23696185.

Danselinje lærere Christina Bentsen og Anders Engelund

​​​

Om Kvalifikation til DM i dans

Tilmelding til De Regionale Mesterskaber (kvalifikationerne)

Generel info om DM

Reglement 2018

Manual til arrangørskolen - DM i 2019 og  2020 bliver arrangeret af Hald Ege Efterskole. Der er endnu ingen skoler, som har budt ind på DM i 2021. Hvis det har interesse, kan I kontakte Aabybro Efterskole.