Kost

​På Aabybro Efterskole tilstræber vi en sund og varieret kost - dette fremgår også af skolens kostpolitik, som kan læses under indholdsplanen.

​I løbet af dagen er der muligheden for 6 måltider.

Morgenmad: Til morgenmad serveres forskellige former for serial: corn flakes, havregryn, osv. Desuden er der brød med diverse pålæg.

Formiddagsservering Mulighed for rugbrød med pålæg samt frugt/grønt

Middagsmad Til middag er der varm mad. Til maden serveres forskellige former for salat

Eftermiddagsservering Mulighed for rugbrød med pålæg samt frugt/grønt

Aftensmad Til aftensmad er der er stort ta' selv bord med et varieret udbud af brød og pålæg. Hertil kommer salatbord med både mixede salater og muligheden for at blande selv. De fleste aftner er der desuden et lille udvalg af lune retter.

Aftenservering Til aftenserveringen er der mulighed for rugbrød med pålæg - desuden varieres der mellem boller, knækbrød, kiks, kage, osv.