​College FAQ

Her kan du få svar på alle dine praktiske spørgsmål. Oplysningerne står i alfabetisk rækkefølge. Mange oplysninger vil du kunne finde under forskellige opslagsord. Send os gerne en mail på XXX hvis der er en væsentlig oplysning du ikke kan finde.

Aabybro College

Att. DIT NAVN

Realskolevej XX

Alkoholpolitik

Der må ikke opbevares eller nydes alkohol andre steder end på værelser.

Undtagelsen er fælles college-fester som kan holdes når efterskolen er tømt for elever, fx i "forlængede weekends".

Kommer man hjem på college efter at man har indtaget alkohol udenfor Campus Aabybro skal man bevæge sig direkte ind på college-fløjen.

Besøg

Man må gerne have besøg på college. Besøgende skal dog følge de samme regler som beboere under besøget. Overtrædelse af regler fra besøgendes side kan have de samme konsekvenser som hvis man selv havde overtrådt reglen.

Det er også tilladt at have overnattende besøg såfremt dette meddeles inden. Mod betaling kan besøgende deltage i fx morgenmad.

Bortvisning

Ved overtrædelse af reglerne om alkohol, rygning, euforiserende stoffer, tyveri, forment adgang på efterskolens bo-områder kan du bortvises med det samme. Afhentning af dine ejendele på værelset aftales efterfølgende.

Depositum

Den eller de på et værelse boende hæfter kollektivt for inventaret på værelset. Der foretages syn ved til- og fraflytning. Eventuelle skader trækkes fra depositum.

Fastfood

Der forefindes følgende muligheder for Fastfood og lignende.

Aabybro pizza & steakhouse: 300 m

Kim Chi's spiseshus: 100 m

MacDonalds: 2 km

Mammas pizza: 200 m

Pølsevognen: 80 m

Fester

Fælles Collegefester med alkohol må kun finde sted i efterskolens forlængede weekends.

Fitness-muligheder

Udover diverse muligheder på Campus Aabybro, findes der yderligere to fitnesscentre i byen: DGI-Huset & Time2Fitness på Kattedamsvej.

Foreninger

Forsikring

Aabybro College har ikke tegnet nogen forsikring for dine ejendele, så du skal selv sørge for at dine forsikringsforhold er i orden.

Fraflytning

Fælleskasse

Der hensættes hver måned et beløb fra huslejen til fælleskassen. Beboerne på Aabybro College råder i fællesskab over disse midler til arrangementer eller nyindkøb. Skulle der opstå uforklarlige skader på fælles inventar og områder skal disse ligeledes dækkes af fælleskassen.

Gymnasier

Vi samarbejder med følgende to gymnasier...

Fjerritslev Gymnasium: STX, HHX og HF

Nørresundby Gymnasium: STX og HF

Følg linkene til deres respektive hjemmesider. Efter forudgående samtale kan du også optages Aabybro College selvom du besøger et andet uddannelsestilbud.

Indkøb

Udover fire supermarkeder (Aldi, Fakta, Meny og Netto) forefindes der et hav af specialbutikker i byen, således at samtlige ens indkøbsbehov kan dækkes i selve Aabybro.

Lektiehjælp

Mentor-ordning

Hver college-beboer får tildelt en mentor.

Offentlig transport

Opsigelse

Rygepolitik

Der må ikke ryges på Campus Aabybros område på noget tidspunkt, hverken inde eller ude. Eneste undtagelse er til fælles college-fester hvor der etableres et midlertidigt udendørs rygespot. Rygepolitikken gælder også E-cigaretter.

Tøjvask

Campus Aabybro råder over eget møntvaskeri.

Video-overvågning

For at forebygge tyveri og hærværk kan nogle områder være video-overvågede. Det er kun college-personale samt evt. politi eller andre myndigheder der kan få adgang til optagelserne.

Weekender

WiFi

​Der er WiFi i hele college-fløjen. Dit login til netværket er personligt.

​December
​3/12 Ski- & boardlinje på deres anden tur i sneen til Kitzsteinhorn i Østrig