Hvordan bor man på Aabybro College?

Vores Collegefløj er fuldstændig nyrenoveret og alle værelser hos os har selvfølgelig eget bad og toilet​.

Du bestemmer selv om du vil på på enkelt-, to personers eller måske 3-personers-værelse.

Jo flere I bor sammen jo billigere bliver det selvfølgeligt. Hvis du vil bo sammen med en kammerat eller to er det vigtigt at have talt om jeres forventninger til hinanden.

Vi er ikke "bare et sted man bor". Vi lægger stor vægt på, at vores college-elever vil bidrage til at skabe et fællesskab på hele collegefløjen - tænk også over det.

Udover eget fællesrum på Collegefløjen med the-køkken, fælles spiseplads, TV, playstation og poolbord så har du også mulighed for at benytte nogle af efterskolens øvrige faciliteter, læs mere under "College & fritid".